1المقادير
حوالي نصف كيس لسان العصفور او حسب عدد الاشخاص
كمية من كبد الدجاج والقوانص الغير مطهية
ملعقتين كبيرتين صلصة طماطم
بصلتين او اكتر مبشروتان
كمية من الزيت تكفي لتحمير البصل
ملح
فلفل اسود
فلفل ابيض
2التحضير
اول شي نحمر البصل في صينية الي ان يصبح لونة اصفر وخلي بالك بس يصفر من غير ميحمر وبعدين نضع علية الكبد والقوانص مقطعة مكعبات والتوابل الي ان الكبد والقوانص ينزل مية وبعدين يشرب الماي مرة تانية
وبعد ذلك نقوم بتصفية الزيت عشان نحمر فية لسان العصفور لان لو استخدمنا زيت اخر راح يكون جدا مليء بالزيت
وبعد تحمير لسان العصفور نضع علية الخليط السابق من البصل والكبد والقوانص
ثم ندوب ملعقتين الصلصلة في شوربة دجاج او مية ثم نضيفهم للسان العصفور ونضيف كمية من الماء ويفضل شوربة مداب فيها مكعبين مرقة دجاج تم نضعة علي البوتاجاز من اعلي لين يشرب الماي ثم ندخلة الفرن ونفغطية لين يستوي ويقدم في صينية البايركس او طاجن فخار وبالهنا والعافية
حوالي نصف كيس لسان العصفور او حسب عدد الاشخاص
كمية من كبد الدجاج والقوانص الغير مطهية
ملعقتين كبيرتين صلصة طماطم
بصلتين او اكتر مبشروتان
كمية من الزيت تكفي لتحمير البصل
ملح
فلفل اسود
فلفل ابيض
2التحضير
اول شي نحمر البصل في صينية الي ان يصبح لونة اصفر وخلي بالك بس يصفر من غير ميحمر وبعدين نضع علية الكبد والقوانص مقطعة مكعبات والتوابل الي ان الكبد والقوانص ينزل مية وبعدين يشرب الماي مرة تانية
وبعد ذلك نقوم بتصفية الزيت عشان نحمر فية لسان العصفور لان لو استخدمنا زيت اخر راح يكون جدا مليء بالزيت
وبعد تحمير لسان العصفور نضع علية الخليط السابق من البصل والكبد والقوانص
ثم ندوب ملعقتين الصلصلة في شوربة دجاج او مية ثم نضيفهم للسان العصفور ونضيف كمية من الماء ويفضل شوربة مداب فيها مكعبين مرقة دجاج تم نضعة علي البوتاجاز من اعلي لين يشرب الماي ثم ندخلة الفرن ونفغطية لين يستوي ويقدم في صينية البايركس او طاجن فخار وبالهنا والعافية